Słabszy na tle idealnej reszty![]()
Z tym się zgodzę w 100% i wiem, że co nie zbuduję jeszcze to do któregoś z Passów wrócę....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Słabszy na tle idealnej reszty![]()
Pokaż środek.
To znaczy że jest źle zaaplikowany.;(
Nie, to znaczy że oszczędzałeś na podzespołach. Hmm jaka szkoda, że popełniasz podstawowe błędy. Jeżeli planujesz robienie Accu 450 i będziesz miał to samo podejście, to będzie porażka.
Staram się Tobie pomóc. To Ty kreujesz się na guru, które nie przyjmuje uwag.Kolego urwałeś się z choinki nie traktuj innych jak gówniarzy a przynajmniej nie mnie? J
No właśnie, jak jest w oryginale i jak zaleca Pass? Dwa trafa na podwójnych mostach.... olbrzymiego trafa i sporej ilości uF.
Staram się Tobie pomóc. To Ty kreujesz się na guru, które nie przyjmuje uwag.
No właśnie, jak jest w oryginale i jak zaleca Pass? Dwa trafa na podwójnych mostach.
No i kolejne odstępstwo od oryginału, czyli jedno zasilanie dla obu kanałów.
Ta moja zabawka zdmuchnęła by twoją. Hihihi.
Ja też mam wymagające kolumny.Bo mam wymagające kolumny?
W końcu prawidłowa wypowiedz. Porównujesz do czegoś konkretnego i piszesz dlaczego. Na podstawie takiej wypowiedzi można prowadzić polemikę.Bo z boku stoi świetny mocny wzmacniacz Ravena Który pod kątem jedynie Basu w moim systemie gra lepiej niż Aleph?
zibi co to za profil radiatora ?, ja sobie zamówiłem C26260 ale pasowało by mi coś "dłuższego" (tak zeby te 30 kilka cm miał) a znowu KE300 ma strasznie długie żebra (8cm)