Spodobały sie?
Nie wiem jeszcze nie słuchałem .Raven1985 działają jeszcze te klejace się starocie?
Ale nie chce mi się frezować :biggrin:
I nie takie starocie bo jak widać dalej w produkcji

wezmę tylko za ile ?a jak zrobie to wezmiesz?

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Spodobały sie?
Nie wiem jeszcze nie słuchałem .Raven1985 działają jeszcze te klejace się starocie?
wezmę tylko za ile ?a jak zrobie to wezmiesz?
uwazaj bo zawolam doplate za to co juz robilem ![]() | ![]() |
za tyle to se sam zrobię ![]() | ![]() |
Trzeba rozwiercić wiertełkiem przelotki, w razie wymieny i tak je wyrwiesz, ale puźniej trzeba pamiętać żeby z dwóch stron lutować.Accu E-450 jest jeden mankamet z otowarmi pod tranki 2sa1507 2sc3902 trzeba je mocno cisnać w te otwory i nie zaginac nozek przed montazem
chyba sie uzależnilem od lutowaniapłytka zasilacza z zabezpieczeniem "taza" wraz z px-3 pojdzie do jednej obudowy,co do samego pcb zamałe pola polutownicze pozatym zaduzo złacz ark mozna by je spokojnie zredykowac o polowe i umiescic tak otwory zeby bylo mozna wsunac jedna arke w druga pozatym w porzadku
Accu E-450 jest jeden mankamet z otowarmi pod tranki 2sa1507 2sc3902 trzeba je mocno cisnać w te otwory i nie zaginac nozek przed montazem a dopiero po wlutowaniu bo umieszczenie ich w otworach graniczy z cudem chyba ze mialem jakies felerne plytki,ewentualnie mozna wyprowadzenia tranzystorow deliatnie zeszlifowac,pre e408 w oczekiwaniu na brakujace tranki![]()