bez przesady. jest nijaki, ale nie az tak fatalny.Nie dałbym za niego 20zł a co dopiero porównywać go z czymś 150+...
ale dla porownania podam - GDWK PC kupilem i kupie wiele razy... sc10n mialem raz i nie zamiarzem go kupowac

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bez przesady. jest nijaki, ale nie az tak fatalny.Nie dałbym za niego 20zł a co dopiero porównywać go z czymś 150+...
tak, pamietam to. wtedy go kupilem dla kolegi.Pamiętam gdy była mania na sc10n, było wiele konstrukcji na nim...
lonevolf, jak będziesz kład ten fornir? W sensie w którą stronę będą szły słoje na poszczególnych ściankach i froncie. Mam do wykończenia kolumny o podobnej bryle i nie mogę się zdecydować jak ją okleić.a bedzie
![]()
Na podstawie tylko i wyłącznie swoich doświadczeń z tym głośnikiem. Nie dałbym za niego 20zł a co dopiero porównywać go z czymś 150+...Niestety, ale ten głośnik jest tak kiepski, że wolałbym się zapożyczyć, aby kupić chociaż dx25 (bo tego miałem) albo tw22 o którym piszą tu na forum w innych wątkach.
Przemyśl dobrze wszystko, zaplanuj i rozrysuj a może powstanie wielofunkcyjne narzędzie i stół do dłubania.A co do DIY to dzisiaj wyczyściłem ramę do stołu
No i właśnie tym zdaniem potwierdzasz to o czym pisałem. PC kosztuje 35zł a nowy SC10N kosztuje więcej. Druga sprawa jest taka, że nie kupię PC, bo nie mam takiej potrzeby, ale nie w tym rzecz.ale dla porownania podam - GDWK PC kupilem i kupie wiele razy... sc10n mialem raz i nie zamiarzem go kupowac
Przemyśl dobrze wszystko, zaplanuj i rozrysuj a może powstanie wielofunkcyjne narzędzie i stół do dłubania.
Niestety, ale jestem estetą i jakoś mi to spokoju nie daje:lol:To rozstaw je jak niebieski przekazał po rogach pokoju i nikt nie zwróci najmniejszej uwagi![]()
Chyba zerwę i nakleję nowy fornir.
Hehe pewnie jak by mariano się nie odezwał to tak by zostało