• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

To wpadam z P-7100 na porównanie? :P

Szkoda, że nie wspomniałeś - bym się załapał na PCB i pewnie elementy co będziesz zamawiał.

Klasycznie zjeb....em lakier i musiałem kłaść na nowo. Tym razem z innymi nóżkami. Prawie wszystko z odzysku.

Pasy na lakierze są prawdopodobnie spowodowane przez zły strumień z postoletu, ustaw najszerwszy z możliwych. Zastosuj wolny utwardzacz i rozcieńczalnik. Matowe lakiary, nanoś z większej odległości. Nie kładź grubych warstw. Lepiej jak zostanie lekka struktura niż ma być nalane na grubo. I tyle w temacie:)

Na pcb obawiam że byś się nie załapał niestety ;)
Nawet ja się na wszystkie nie załapałem :P
Szczegóły jednak są tajne przez poufne ;) Ciiiiiiiiiii ;)
No i upłynie jeszcze trochę wody w Wiśle zanim to będzie chodzić . Nie ma gwarancji że nie będzie bum !
Nie należy dzielić skóry na niedźwiedziu kiedy niedźwiedź jeszcze w lesie ;)

Raven, może coś więcej ?
Nic więcej nie powiem :P

- - - - - aktualizacja - - - - -

To wpadam z P-7100 na porównanie? :P
Dawid vs.goliat będzie, ale jak chcesz :P

Czyli jednak Goliat :)

O ile wzmacniaczami nie będziemy nagrzewać Ci wody w wannie poprzez zanurzony rezystor, to nie widzę problemu w porównaniu :)

Nawet ja się na wszystkie nie załapałem :P

Tego jednak nie rozumiem :P Merkar lub inny producent nie chciał wykonać płytek? Jeśli dobrze rozumiem, to wszystkie te płytki są Twojego autorstwa.

Ostatnia edycja:
Powrót