A jaka długość tunelu?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ponad 2,6m. Wlasnie testowalismy na long after you're gone. MasakraA jaka długość tunelu?
100L dla 22SCX ?![]()
Dzięki.
Czy np. na froncie pod kosz też zeszlifować troszkę kanty?
I o ile mm więcej frezowałeś przy 1mm skórze otwór pod przetwornik?
Albo głuchy jestem albo nic specjalnego w dolnych rejestrach tam nie ma.Wlasnie testowalismy na long after you're gone. Masakra
albo nie masz sprzetu zeby to uslyszecAlbo głuchy jestem albo nic specjalnego w dolnych rejestrach tam nie ma.
Na AKG514 przed chwila słuchałem, nie jest to "górna półka" ale potrafią czasem zaskoczyć.albo nie masz sprzetu zeby to uslyszec
Zapewne jest zawsze tak jak mówisz i jest to jedyna słuszna racja. Producent podaje pasmo od 18 a stx ma fs na poziomie 34 zakładając że takie ma..Może i potrafią zaskoczyć ale najwyraźniej nie odtwarzaniem niskiego basu.
Aha, jak się zaczyna naciąganie, to zawsze od najtrudniejszego miejsca.
Nie lepiej obić?
Zapewne jest zawsze tak jak mówisz i jest to jedyna słuszna racja. Producent podaje pasmo od 18 a stx ma fs na poziomie 34 zakładając że takie ma..
- - - - - aktualizacja - - - - -
Poza tym jest to temat budowanie na ekranie więc twoje dywagacje na temat basu nie mają tutaj sensu.