Jak dobrze pojdzie to jutro rano odpale, zostalo jeszcze z 15 min lutowania.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak dobrze pojdzie to jutro rano odpale, zostalo jeszcze z 15 min lutowania.
I jakie wrażenia i różnice między BMS 4524 i 4538
Nie za małe trochę te paczki do 12BR70?
Producent zaleca podzial 1.8 dla 4538 i 1.9 dla 4524. Ktoras z tych parek sobie zatrzymam, jeszcze nie wiem, ktora ale mozna by bylo porownac z D800, tylko musialbym dokupic adapter. Zaskakujaca jest jakos wysokich tonow, sa bardzo dzwieczne, czyste, ani bez zadnego szeleszczenia.
Powiem Ci ze one sa calkiem spore, ponad 80 litrow netto, ile dokladnie to nie powiem, bo nie chcialo mi sie tego liczyc. Tunele maja po 10 cm i strojenie wypada na 40hz. Dla siebie zrobil bym raczej 3 way i zdecydowanie Beyma w TL.
Tez jestem ciekaw takiego porownania. Jesli to nie sprawi problemu, moglbys napisac pare slow o swoich spostrzezeniach i subiektywnej ocenie ?przynajmniej porównam sobie jakość wykonania względem tych dwóch firm.
Moge spytac, czemu to tak chetnie uzywasz badziewnej Beymy ? Przeciez oni obecnie sam szrot produkuja (to juz nie jest beyma sprzed lat - teraz jada wylacznie na opinii)Na srednie mam dwie koncepcje, beyma 8m70v2, ktora mam i brzmi super lub beyma 5G40Nd, ktora chcialbym kupic.
Moge spytac, czemu to tak chetnie uzywasz badziewnej Beymy ? Przeciez oni obecnie sam szrot produkuja (to juz nie jest beyma sprzed lat - teraz jada wylacznie na opinii)