Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dlaczego ja tyle szczescia nie mam ?A to widocznie narazie udalo mi sie trafic na powtarzalne sztuki
nie wiem, ale ponawiam pytanie: jaka alternatywe polecasz, w tej samej lub podobnej cenie?Dlaczego ja tyle szczescia nie mam ?
Zanim dc servo .Jak mozesz to zabierz glos, nie za bardzo mam doswiadczenie z implementacja DC serva.
Na oscylu cyfrowym tego nie zobaczysz .
Nie polecam nic, bo specjalistom od alternatyw nie jestem. Uwazam, ze kazdy glosnik wymaga wlasciwej koncepcji... poza tym kompetnie nie znam cen detalicznych tych glosnikow (hurtowe tez mnie malo interesuja - to nie moja dzialka), ktorymi "bawie sie" zawodowo, wiec nie ma szans na tego typu porownania. Niestet nie pomoge w tej materii. Nawiasem mowiac nawet nie wiem czy relacje cenowe w Polsce sa takie same jak u mnie.jaka alternatywe polecasz, w tej samej lub podobnej cenie?
nie naciągniesz na to materiałuSłupki pod 3way już schną
Nie polecam nic, bo specjalistom od alternatyw nie jestem. Uwazam, ze kazdy glosnik wymaga wlasciwej koncepcji... poza tym kompetnie nie znam cen detalicznych tych glosnikow (hurtowe tez mnie malo interesuja - to nie moja dzialka), ktorymi "bawie sie" zawodowo, wiec nie ma szans na tego typu porownania. Niestet nie pomoge w tej materii. Nawiasem mowiac nawet nie wiem czy relacje cenowe w Polsce sa takie same jak u mnie.
Mam nieodparte wrazenie, ze nie do konca zrozumiales moj przekaz: uczulam po prostu, bo firma Beyma ma coraz mniej powodow do dumy i trudno ich obecne produkty doceniac gdy tak naprawde kupuje sie kota w worku. Z tego zreszta powodu stracilem kompletnie zainteresowanie glosnikami tej marki (prywatnie nigdy mnie nie interesowaly).