marianie zrąbałeś
07 jest lepszy .
Ale cena 10-tki wraz ze zwrotkami z czarnymi Jantzenami była atrakcyjna

Po za tym, 07 już miałem od Łukasza, brzydkie to jak... :flapper:
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
marianie zrąbałeś
07 jest lepszy .
marianie zrąbałeś
07 jest lepszy .
Miałem oba.
Będę robił dla siebie monitorki na 146 i 07 ale kiedy to nie wiem .
Idzie też nowe :
http://www.wavecor.com/html/tw030wa11_12.html
faradaje w napędzie , tubka i rezonans na 400hz może być kiler![]()
Swoją drogą może ktoś coś powiedzieć to tym SW215WA01 ? Strasznie mnie korci...
Jeśli to będzie granie pokroju SW270 to raczej lipa
A z czym tego słuchasz?Założyłem na Wavecora korektor impedancji składający się z 1,2uf i 6,8ohm... bez tego to najwyższymi tonami zęby wybija a AMJ szeleści jak nigdy
A z czym tego słuchasz?
Jaki zestaw?
Witam, czy jest sens montować mocniejsze trafo (powiedzmy 2000VA) do takiego klona P-7100 ? Trafo oczywiście miałoby dokładnie takie same napięcia jak twoje.U mnie już tradycyjnie: zjeżdżają ze świata graty do klonów Accuphase P7100...
-toroidy z toroidy.pl
-kondy główne:Mundorf HC
-obudowy:największe alu z moduschop Italia
-VUmetry od jakiegoś chinola (właściwie to nie wiem po co...)
-płyteczki:złotko by Jaskiniowiec
Większości jeszcze nie ma ale już zamówione,wiadomo-urlopy !Ja czekam na swój i do roboty...
Uprzedzę pytania:nie robię tego na sprzedaż itp
To ostatnie moje wzmacniacze dla siebie i dla kolegi z AS .Będą grały z wcześniej zrobionymi w mostkach , bo po usłyszeniu jak to gra w takiej konfiguracji decyzja była tylko jedna.P7100 w mostku jest nie z tej planety!!!
Lepiej tego nie słuchać...po tym nic już nie jest takie samo
pozdrawiam
Nie, softstart.Auto OFF?
Sterowanie przy pomocy przycisku monostabilnego lub transoptora, sygnalizację w jakim stanie jest, dc remover. Te dwie ostanie rzeczy będą na nowej płytce.A co on jeszcze ma ?![]()