Mój tezbo ten Accu nie gra u mnie a tak na poważnie chciałbym mieć możliwość bezpośredniego porównania z Abyssound,to mój faworyt na chwilę obecną!!!

Pisałem o tym gdzies juz
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mój tezbo ten Accu nie gra u mnie a tak na poważnie chciałbym mieć możliwość bezpośredniego porównania z Abyssound,to mój faworyt na chwilę obecną!!!
Ciekawie prezentuje się też końcówka Ravena. Wieniu26 wrzucał ostatnio jakieś fotki. Może napisze parę słów...
Widzę, ze wyszedł fajny wzmacniacz
Podoba mi sie
Ciekawe jak gra![]()
Ja bym sie z checia wprosil na odsluch z moim wzmakiem w klasie D i porownal![]()
Pierwsze co słychać to niemiłosierna kontrola nad głośnikami, nie wiem z czego to wynika … ale ma to też swoja charyzmę.
Może potrzeba sprecyzowanych silnych końcówek do ceramików?!.
Ja nie słuchałem wiec jestem ciekawyMyślę, że gra bardzo dobrze Ale jak zwykle, jest to kwestia indywidualna, i trzeba po prostu posłuchać![]()
Chyba nie, bo jest u nas wzmak ktory ma ok 70w 8r i radzi sobie znakomicieWynika to z mocy wzmacniacza.
To nie był dobry wzmacniacz,"prądu" starczyło tylko na wysokotonówkęPodłączony był na chwilę inny dobry wzmacniacz lecz z "Cellinami" na accutonach zrobił się nieprzyjemny, jazgotliwy dźwięk.
polecam maskownice z lechpoluMały subik do auta, 15L, stx.pl/sw-stx-8-2-300-2x2-f-s-pc.html
Dziś oklejam dywanikiem.
Nie muszę ale chcę .Raven... współczuje, ze musisz tego słuchać
To nie zależy ode mnieTaki projekt będzie na forum?
tak .Satori +Beryl SS ?