Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
podziekuje! za tyle mozna kupic tania szlifierke! ![]() | ![]() |
Domyślałem się tej reakcji... ![]() | ![]() |
ruffpl Jasne Festool to mój sponsor, mam u nich rabaty po 150 % i na dodatek jeszcze mi extra 2k zł dodają w "promocji" do każdej maszyny. Nic tylko mieć ich jako sponsora. Generalna zasada: Jak ktoś ma....to kogoś innego boli - jak widać obowiązuje we wszystkim. To samo było z lepszymi konstrukcjami na forum. | ![]() |
Jeśli kogoś nie stać na festoola, lub uważa że to nieracjonalnie wydane pieniądze może taką kostkę kupić np. App która będzie 4 razy tańsza. Generalnie fajna sprawa do wykorzystywania starych krążków i nie tylko.Do wyboru jest wersja twarda i miękka.
Do papierów o średnicy 150
Jeśli chodzi o sklep to każdy dystrybutor Festoola powinien to mieć. Ja swój sprowadzałem z niemiec razem z innymi maszyami.
A jak ktoś jest kreatywny, to wyrwie sobie żepa ze starych trampek, przyklei to kostki drewna, oszlifuje sobie w kształt dostosowany do swojej dłoni i będzie miał super ergonomiczne narzędzie za 0$ ![]() | ![]() |
Nie na temat...
ruffpl Jak ktoś ma....to kogoś innego boli
![]()