Kaka to żadna nowość ta książka
Ma juz ok 15 lat
I ciężki kawałek lektury
Ale powodzenia
Wiem. Jest nowa dla mnie - dopiero ją odebrałem

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kaka to żadna nowość ta książka
Ma juz ok 15 lat
I ciężki kawałek lektury
Ale powodzenia
Jest jakiś dobry zagraniczny sklep z głośnikami?
Chciałem po prostu usłyszeć tak zachwalanego wavecora.
Teraz po twojej wypowiedzi SB26 podrożeje ;D
Tak się składa że mam HDSa, wavecora, 27TBC/G, SB26STC, 29RDC i inne więc mogę zrobić porównanie
W przyszłym tygodniu kończę 4 zestawyGłośników to Ty masz dużo, tylko nic z nimi nie robisz![]()
Zrob wreszcie te porownanie29rdc
Tak się składa że mam HDSa, wavecora, 27TBC/G, SB26STC, 29RDC i inne więc mogę zrobić porównanie :flapper:
Ten ss to poziom SB29 oraz HDSa tylko cieplejszy, lagodniejszy i mniej detaliczny.To od razu porównaj te wszystkie do Revelatora 970000.
Kiedy mozesz mi je pozyczyc, abym polaczyl z accutonem nim go wysle do nabywcy?Dzisiaj dojechały szpilki illuminatora
Ten ss to poziom SB29 oraz HDSa tylko cieplejszy, lagodniejszy i mniej detaliczny.
Mam trochę inne zdanieTen ss to poziom SB29 oraz HDSa tylko cieplejszy, lagodniejszy i mniej detaliczny.
Nie wyciągnę ich z kolumn...Kiedy mozesz mi je pozyczyc, abym polaczyl z accutonem nim go wysle do nabywcy?