Też tak myślębr jest ok.

Tutaj by należało zapytać kto tego pieca nie miał :biggrin:.Fajny piec, miałem kiedyś P8040![]()
Jeszcze brakuje kolorofonów do kompletu. Nie pamiętam ich marki, ale razem z Unitrą tworzyły zestaw marzeń

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Też tak myślębr jest ok.
Tutaj by należało zapytać kto tego pieca nie miał :biggrin:.Fajny piec, miałem kiedyś P8040![]()
JA.Tutaj by należało zapytać kto tego pieca nie miał .
To jest HP50?Na jakiej podstawie to mówisz? Osobiście nie odczułem furgotania nawet przy głośniejszym odsłuchu.
To jest HP50?
Jeżeli tak,to nawet obustronne profilowanie nie pomagało przy głośnym graniu,br się dławił,wyraźnie był słyszalny furkot.
Przy normalnym odsłuchu był ok.
Łukaszu,ten wysokotonowy to mały wavecor?
Panowie offtopic i wygasający tag możecie użyć A jak chcecie pogadać to pw | ![]() |
ale rc1 gra przyjemnieA moj samochod to poligon doświadczalny
Czesto gra cos nowego
Z lepszym lub gorszym skutkiem
Tak
Ale on wlasnie został wyjety i zastapione dla rc1
UWAGI MODERATORA
Panowie offtopic i wygasający tag możecie użyć
A jak chcecie pogadać to pw![]()
Szastal głośnik wstępnie montuje na elastycznej blaszce aby dobrać ustawienie glosnika
Czyli jak ma byc nakierowany aby poprawic scenę dzwiękowa
Dopiero potem montuje go w standardowy sposób
A moj samochod to poligon doświadczalny
Czesto gra cos nowego
Z lepszym lub gorszym skutkiem
To świeże foty zapodaj![]()
![]()
Bez przesady. U mnie 18 revelator gra na HP50 i nawet gdy kręce gałą daleeeko to żadnego furkotu nigdy nie było.To wygląda że to jest ten mały i nie ma bola że przy naprawdę głośnym graniu się nie dławi.
Usher ma powierzchnie membrany 150cm,a ten tunel na węższym końcu 44mm,po obcięciu.
Miałem ten głośnik i słuchałem go też na 2 zwrotkach Rafała,nie wyssałem sobie tego furkotania z palca.
Ten tunel był za mały nawet dla seasa L18 o powierzchni membrany 124cm,jak się przypyciło.
Wzmaki miałem 3 po 100-120W przy 8ohm,tak że na pewno nie była to wina za słabego wzmaka.
Pozdrawiam.
Bez przesady. U mnie 18 revelator gra na HP50 i nawet gdy kręce gałą daleeeko to żadnego furkotu nigdy nie było.