Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Podoba mi się. Co to za fornir? Palisander ? Gdzie dostać takie szerokie liście ?Uczę swoje bliźniaki grać:
Po co te wkręty?
Nie wydaje mi sięBo bez wkrętów by się nie trzymało?
Teraz wiadomo czemu są wkrętyWkrętów po powieszeniu pułek nie widać.
Ładna sztuka, co do niej wrzucasz
Masz taki sprzęt i wciąż na zakładkę składasz płyty?![]()
Czy obudowa żółwika zagra lub będzie wyglądać źle z racji tego że jest składana tak a nie z płyt uciętych pod kątem?
No raczej nie, a nawet będzie lepsza bo wzmocni ją HDF-em którego z pewnością doklei.
Po za tym łatwiej się tak składa.
W Avalonie tez kleja na zakladke i na to hdf
Ładna sztuka, co do niej wrzucasz
"Taki sprzęt" czyli lepszej jakości maszyny ręczne. Żeby mówić o składaniu płyt pod 45* to trzeba dysponować dobrą piłą stołową. Ja takowej jeszcze nie mam.
Nie wydaje mi sięŻaden stolarz do takich półek nie używa wkrętów
Teraz wiadomo czemu są wkręty![]()
To teraz jeszcze pokaż siebie przy robocie jak robisz otwory pod kołki i jak oklejasz obrzeża.
No i wszystko w temacie"Taki sprzęt" czyli lepszej jakości maszyny ręczne. Żeby mówić o składaniu płyt pod 45* to trzeba dysponować dobrą piłą stołową. Ja takowej jeszcze nie mam.
Tak wiem marian że znowu mamy przyklaskiwać skarbonki i inne gówna, bo tak właśnie zrobiłeś i nie da się inaczej.Po prostu chcę zobaczyć czy sam to robiłeś od zera.
Krytykować każdy może, ale może najpierw udowodnij że sam zrobiłeś lepiej ("zgodnie ze sztuką").
No i tyle w temacie marian.Marian, idziesz do pierwszego lepszego sklepu jak Intar czy Juan i docinają Ci płyty na wymiar z okleinowaniem krawędzi których chcesz. Kupujesz lamelownice FERM i robisz wszystko na lamelki szybko i fajnie. Mimo wszystko na łączeniach "głównych" dałbym konfirmaty.