Która wersja tych lotusow?I tak po drodze jeszcze te wpadły
Jaki koszt 1 sztuki?
Używane?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Która wersja tych lotusow?I tak po drodze jeszcze te wpadły
Borys jak już rozkręcasz się ze zwrotnicami to nie ominie Cię zakup Behringer B5Mozecie polecic jakis ''normalny'' mikrofon do pomiarow (nie ryzowa wkladke pseudo wm61a) ?
Dziekowac
Nie ma się co zastanawiać nad niewiele tańszym pojemnościowym ECM8000. Dziwi mnie, że 3 osoby go wybrały zamiast B5.
Cóż takiego Cię zdziwiło ?Dziwi mnie, że 3 osoby go wybrały zamiast B5.
Która wersja tych lotusow?
Jaki koszt 1 sztuki?
Używane?
To mikrofon uniwersalny z wkładką kardioidalną i wielokierunkową, która przyda się do pomiaru pomieszczenia np. w R.E.W.Może dlatego że ECM8000 to mikrofon pomiarowy, a nie do zbierania instrumentów, jakim jest B5.
No to, że dopłacając 30zł mieliby dodatkową wkładkę, wyższą czułość itd. Sprawdziłem trzy takie mikrofony. Jeden był skalibrowany. Charka w dwóch identyczna mimo, że nie były z tej samej serii produkcyjnej. Trzeci odbiegał o mniej niż 1dB. W ECM800 i klonach (Superlux ECM999) podobnie jak WM61a >15kHz bywało różnie. Tak więc indywidualna kalibracja zalecana.Cóż takiego Cię zdziwiło ?
Są dostępneUzywane, oba to Lotusy Sw250/1 ( nie wiem czy są w ogóle w polsce dostępne). Szukalem jakies z białą membraną jako suby do przyszłych monitorów z accutonami, ale chyba zmienię koncepcję i będą 3 drożne podłogówki ze scanami classic.
Fezz audio pokazało wnętrze swojego wzmacniacza:
https://www.stereolife.pl/archiwum/testy-lista/2608-fezz-audio-titania
Więcej ciekawostek poniżej..
http://www.audiostereo.pl/klub-fezz-audio_126815.html#entry3801335
Nie na temat...
Jak to jest, że zawsze szewc bez butów? Takie ładne płytki a obok klawiatura z powyrywanymi klawiszami ![]()
To sie nazywa 3 letni bratanek ![]() ![]() | ![]() |