• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Nie na temat...
Bryndza. Wyrzucić szkoda, a bym się tego pozbył z szafy
:D do UK i tak by wysyłka kosztowała 30 funtów :D BTW moje nogi od tego stołu to ciężkie belki 8cmx8cm :)

- - - - - aktualizacja - - - - -

Nie na temat...
Mam od cholery takich podkręcanych nóżek ikeowskich
Zrobiłeś włam do IKEA i tylko nogi udało Ci sie wynieść czy jak :)?

Prawie gotowy. Miało być tanio więc i tani olej za 6 funtów. Wilgotność wewnątrz poza latem wysoka.
Zostało zamocować blat, stół do podłogi i posprzątać tej bajzel :D

Witam w końcu sie zabrałem się za swój projekt monitorów na SS 15w/8831 oraz SS 9500. Objetość brutto wyszła mi ok 12,5l. Boki już sklejone w jednej, sklejam drugą :-) w sobotę możliwe że bedę miał już sklejona góre z dołem.

Ze wzgledu na brak czasu udało mi sie złożyć narazie jedna zostaje jeszcze zwrotnica. Zna ktoś może gotowy projekt?

Wycinalem ja na cnc musze jeszcze wymyślić jak wykończyć front, boki prawdopodobne beda bezbarwnym lakierem wykończone. Wzorowałem sie na kolumnach firmy Magico

Nowy projekt, który pojawi się w pełni udokumentowany na forum. Jak dobrze pójdzie możliwość odsłuchania będzie w pokoju DIYaudio na AS 2016 :)

A tak Ci to wygląda w środeczku, przynajmniej na projekcie :)

Pawel nie smiej sie z visatona bo wcale nie jest taki zly :P Sa gorsze ''ceramiki''.

Mial byc mic to i jest mic.
0b5eaa8efb0aaf5cf1c181e2c34a7c13_1472501881.jpg

EDIT:
Bedzie i zbalansowany preamp.
f6e78ab0aa9880a809cf91e95174923b_1472503848.jpg

Ostatnia edycja:
Pawel nie smiej sie z visatona bo wcale nie jest taki zly
a kto tu sie smieje? ciesze sie ze komplet ceramiczny ;)
slyszalem tego visatona i jest fajny. nie moj styl, ale fajny ;)

07e553277002b16840bdccb15d481409_1472506291.jpg

a ja przymusowo tym sie zajmuje
tak paskudnie polozone plytki ze cala sciana prawie sama odpadala!
w 2h usunalem plytki z 2 scian! :o
z czego calkiem sporo odzyskalem w stanie nienaruszonym! :D

Powrót