• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Kolumny ofornirowane (kamelia).
Jutro frezowanie otworów i szlifowanie.
Jak się uda to może nawet już pierwsza warstwa wosku pójdzie.

W tle subik czekający na fornir.
Jeszcze się zastanawiam czy będzie Wenge WE-2010PI czy może Kamelia.

Frezy wykonane.

A teraz zagadka: co jest trudniejsze od wykonania frezów ponownie w tym samym miejscu, w obudowie w której wcześniej ów frezy już były?

Myślałem że najtrudniejsze mam już za sobą, ale przypomniała mi się jedna, właśnie ta rzecz...

Frezy wykonane.

A teraz zagadka: co jest trudniejsze od wykonania frezów ponownie w tym samym miejscu, w obudowie w której wcześniej ów frezy już były?

Myślałem że najtrudniejsze mam już za sobą, ale przypomniała mi się jedna, właśnie ta rzecz...

Z tego co widzę, to wykonanie otworów montażowych dla wysokotonówki ?

Ostatnia edycja:
Frezy wewnętrzne.
Marian to nie będzie takie bardzo trudne. Ja robiłem pod-frezowania od tyłu na początku a teraz robię na końcu, ale szlifierką palcową. Dasz radę.

Ostatnia edycja:

Frezy wykonane.

Ja wiem:)
Najtrudniejsze jest trafienie gdzie jest przód i góra obudowy:p

a u mnie przeszkadza - nie wiem gdzie mam szczeline :(
bede musial opukac i posluchac gdzie jest wzmocnienie
o wlasnie - pora sie za nie zabrac ;)

Powrót