Jesli to beda MTM podlogowe, to uwaga na strojenie takiego portu na dole obudowy. Nie bedzie sie zgadzac z tym, co poda np Winisd.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sprawdź proszę maila.niby dlaczego? czym poza ksztaltem on sie rozni od okraglego?
niby dlaczego? czym poza ksztaltem on sie rozni od okraglego?
Jesli to beda MTM podlogowe, to uwaga na strojenie takiego portu na dole obudowy. Nie bedzie sie zgadzac z tym, co poda np Winisd.
U mnie też już graTylko prawy słupek trochę się nie udał, trzeba nakleić jeszcze raz materiał :angry:
![]()
Miało nie być suba ale przyzwyczaiłem się do RE 10 w poprzednim aucie i trochę mi brakuje niskiego basu.
Pewnie wpadnie jakieś '8 w małym clozecieKabel pod dwa wzmacniacze już położony, spawalniczy 35mm za 14zł z Unimetu
![]()
Może lewy trochę za bardzo skoszony, albo na zdjęciu tak wygląda. Starałem się je ustawić tak by grały na wysokości uszu i przecinały się pod lusterkiem.Dlaczego tak wysoko ustawione wysokotonowki?
Dlaczego?
polowa zakupow na audio show
![]()
venge modyfikant fornir ? Jak na naturalnej vendze stackowany to strasznie drażni drogi oddechowe i skórę
venge modyfikant fornir ? Jak na naturalnej vendze stackowany to strasznie drażni drogi oddechowe i skórę
zagadka: co jest trudniejsze od wykonania frezów ponownie w tym samym miejscu, w obudowie w której wcześniej ów frezy już były?