• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Termoglut za to się wykazał.
Ciekawe jak wypadły te kleje przy sklejce łączonej dodatkowo na kołki stolarskie, albo na wczepach prostych.

bf645a068acddc803e133eca277682ec_1482331577.jpg

Święta idą, dam im spokój :D

Trzeba by było zapytać w firmie w której te formatki docinano.
Powoli muszę się rozglądać za inną firmą, bo to już się robi denerwujące.

Nie przejmuj się , ja ostatnio próbowałem zamówić formatki, w jednej większej firmie w Poznaniu najpierw się dziwili że im wymiary w milimetrach podałem, mieli wycenić i dać znać co i jak ale z tydzień minął i cisza więc znów trzeba było tam uderzyć , a oni kartkę zgubili ale mija kolejny i brak kontaktu, a w drugiej firmie trzeba było się prosić o sprawdzenie a jak już się chciałem umówić na zamówienie to również brak kontaktu, jakaś masakra z tymi firmami ostatnio żeby było trzeba się prosić o sprzedaż a niestety w casto tną jak tną

Ale przed czym miałbym go ekranować? zresztą cała masa fabrycznych wzmacniaczy miała drewniane pokrywy. żadnych brumów nie ma,zresztą jak w jakimś wzmacniaczu coś brumi to z reguły przez źle podłączoną masę :mellow:

Powrót