Znalazłem bardzo podobną płytę z TPA3255

http://www.ebay.pl/itm/TPA3255-2x26...651072?hash=item4d62e4ea00:g:OFkAAOSw~e5ZXNJD
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja wypełniłem szpachlą z włóknem szklanym.
Trochę gęsto to masz ponacinane; jaki promień zagięcia? Ja na nacinany mdf naklejam hdf i po problemie. Od środka nie wypełniam szczelin, a tylko naklejam maty alu-butylowe. Mam tak zrobione dwie pary monitorów, centralny i suba na Daytonie rss315.
Ja mam głośniki, a fronty jada do mnie pocztą, ale pomierzylem z kartą katalogowa i się wymiary zgadzają, także głowa do góryDłubię budki do SB 17MFC+29SDAC, trochę ryzykowna sprawa, bo jeszcze ich nie mam, ale w najgorszym wypadku będzie nowy front do wycięcia,
Hehe ja zrobiłem to samo z glosnikami z SBA i podfrezowalem za płytko.. Na uszczelkę trzeba dodać z 1-1,5mm na głębokość.. średnica trzymała się wymiarów z karty.. jeden głośnik wchodził mi bardzo na styk..Dłubię budki do SB 17MFC+29SDAC, trochę ryzykowna sprawa, bo jeszcze ich nie mam, .
Borys, ale udostępnisz dokumentację do tego malucha?