tak, to ten sam kosz co w nowym awx
takie same sa w wavecorach!![]()
nabijasz się czy na serio piszesz

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tak, to ten sam kosz co w nowym awx
takie same sa w wavecorach!![]()
CM6631A
Trochę stara to technologia wydaje się, zewnętrzny Flash + 8051
Zapewne masz też już doświadczeniez XMOS, ma ten układ wg Ciebie jakieś zalety w stosunku do XMOS (xCORE-200)? Z tego co się orientuję, to mniejszy problem jest ze sterownikami na Win.
I am not sure. I do not know what is the max accept clock of double up circuit design. Maybe you can try it. If the I2S can have signal output it's means you just need to modify firmware to support 768K, then it will work correctly. I know the DMA FIFO design can support up to 768K.
To jest akurat wygodne, dobrze wiedzieć. W XMOS też jest obsługa DFU loadera, tylko najpierw trzeba sobie wgrać odpowiedni firmware na zewnętrzny Flash lub OTP, o ile się dobrze orientuję. DFU jest też zawarte w przykładowym projekcie USB 2.0 Audio: http://www.xmos.com/support/software/uac2.Moim zdaniem jest to dobre rozwiązanie. 8051 jest wbudowany i zajmuje się obsługą peryferiów. Brak firmware dla 8051 powoduje, że przechodzi w tryb DFU i można mu wgrać.
Sensowne wsparcie techniczne jest nie do przecenienia, trafiłem na ten wątek próbując znaleźć kody źródłowe. Gość bardzo sensownie się wypowiada. W przypadku XMOS dobrym źródłem informacji okazuje się forum https://xcore.com.C-Media od jakiegoś czasu przychylnie patrzy na DIY i dlatego wypuścili kody źródłowe płytki ewaluacyjnej, nawet jest jeden pracownik od C-Media na diyaudio.com i odpisuje w temacie z nim związanym.
No chyba, że piszesz własne oprogramowanie do tego XMOS'a
Owszem, samo wsparcie od tdtsai jest OK (szczególnie na prv), ale wydaje mi się, że jest to jego inicjatywa, może nieformalnie poparta przez Cmedia. Wsparcie od Cmedia jest żadne, może za wyjątkiem tego po wcześniejszym podpisaniu cyrografu.Sensowne wsparcie techniczne jest nie do przecenienia, trafiłem na ten wątek próbując znaleźć kody źródłowe. Gość bardzo sensownie się wypowiada.
Coz to za mocne mody w iAMP 200, zlote kable czy ekrany?![]()
ej to mnie oszukał żeś miało być tytanowe :flapper:Nie na temat...
Platynowe okablowanie ![]()
Coz to za mocne mody w iAMP 200, zlote kable czy ekrany?![]()
Home alone, baby ganiaja super pogoda, ja wypiekam...
![]()
Home alone, baby ganiaja super pogoda, ja wypiekam...
![]()