Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Napisał byś jak gra ten mw19
Próbowałeś go w klozecie ?
Pamiętam, że już mw16 Ci średnio podchodził a tu jest większy głośnik więc automatycznie rezonans jest niżej, na całej wyższej średnicy .Jak gra? Tak jak Satori mają w zwyczaju, miękkiego i ciepłego grania to tutaj raczej się nie znajdzie. Głośnik dość problematyczny, w mojej ocenie nie powinien być nazywany midwooferem. Żeby znaleźć w tym głośniku średnicę trzeba go dość mocno odpuścić a wtedy basu nie ma za dużo. Do tego ma paskudną charkę - wcześnie zaczyna opadać i później ma mocno i szeroko zaznaczony rezonans, więc trudno się go filtruje na podziale i otrzymanie grania, gdzie będzie i bas i średnica i nie będzie rezonansem siało na wyższe pasmo może być niemożliwe, ponieważ tak szeroko działająca pułapka łamie także jeszcze także charkę na podziale, który wychodzi nawet poniżej 1,5 kHz. Co ciekawe bas się nie ciągnie i ma całkiem fajną barwę i zróżnicowanie.
2 lata temu ten glosnik (nie wiem wlasnie ktory) zapadl mi tak w pamieci ze nic innego bbym teraz nie robilA do 3-4 dróg ja ostatnio nagminnie stosuje MR-MW16 w zależnosci z czym wpółpracuje od dołu.
Nawet nie wiesz jak się cieszę że to widzęCoś się tam dzieje [/IMG]
O, Raven, ja się też cieszę. Widze ze działasz na EMU0202. Na jakim systemie, bo ja ni czorta nie mogę dojść o co chodzi ze sterownikami na W7?Coś się tam dzieje .
O, Raven, ja się też cieszę. Widze ze działasz na EMU0202. Na jakim systemie, bo ja ni czorta nie mogę dojść o co chodzi ze sterownikami na W7?
Coś się tam dzieje .