• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Ja tylko się odniosłem do tego że niby myślałem o mniejszym. Daj se już na wstrzymanie bo na każdym kroku mnie atakujesz i masz jakieś ale.

Wygrzewam dla biasu przy bg7.
52344b3f503a0b2279c2f27e47df7b37_1535653723.jpg

Muza leci cichaczem bo młode sloa

modushop P-134NO, z czego one oryg są bez podświetlenia. Aktualnie jest prototyp na pleksie :) Wielkie, ale sterownik ogarnia. Myślałem, że będą zamulać, ale jest ogień :)

Wygląda profesjonalnie , po kilku godzinach spędzonych u Kizola słuchając tego SE na Gm 70 już nic nie brzmi tak samo ... muzyka w radiu , słuchawkach , czy mój system .... nawet herbata inaczej smakuje ... Także naprawdę robi wrażenie brzmienie tego wzmacniacza ;)

obudowa pod AD całość z aluminium grubość 3mm boki 10mm, kubek na trafo stal czarna grubość 4mm
jeszcze opisówka na front oraz tył i można składać

Była dyskusja o termotransferze jakiś czas temu. Chciałem się podzielić.

Kupiłem papier w electropark we Wrocławiu do pcb. Zwasze mieli biały ala kredowy do pcb. A jakiś czas temu mieli tylko żółty.
Kupiłem. Peatarda !!!!
Toner odchodzi cały.
245d0bae868edd9be7fbfb5096837275.jpg

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka

Była dyskusja o termotransferze jakiś czas temu. Chciałem się podzielić.

Kupiłem papier w electropark we Wrocławiu do pcb. Zwasze mieli biały ala kredowy do pcb. A jakiś czas temu mieli tylko żółty.
Kupiłem. Peatarda !!!!
Toner odchodzi cały.
245d0bae868edd9be7fbfb5096837275.jpg

Także robiłem już sporo płytek ale nigdy tak ładnie nie odchodził mi papier.
On jest z jednej strony matowy a od strony druku połyskuje.

Niestety nie znam nazwy lub producenta. Na ich sklepie sprzedają po 10 kartek za parę zł.
Ale pierwszy raz mam ten żółty.
Biały był ok ale często jakas ścieżka wymagała poprawy lakierem i papier się rozwarstwiał po namoczeniu. To odchodzi w całości.
5fafbc2d00236ce3cd59599131adc487.jpg

Powrót