• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Diabeł (Rafał) podkusił no i stało się:

8186b9643440dde699a98942c76bb8d0_1544434220.jpg

c0fa3dcd2318cdae30d952ff51cd0319_1544434247.jpg

Na tle Usher 8948A:

f322a89b8e6278ec3168725827941e34_1544434225.jpg

b5fc03ce7d6ae333cfcbf752debd63af_1544434416.jpg

Precision Devices PDN2450, 24 calowy, 4 sztuki, po dwa na stronę :)

W każdym wypadku jak już budować wysokoefektywny zestaw to niech to będzie z rozmachem ;)

ŚWIR!!!! :D
wpraszam sie na odsluch!! :D

Nie rozumiem dlaczego za każdym razem na tym forum jak ktoś wstawia fotke głośnika 18 lub więcej cali to lecą komentarze, wariat, świr itp ;)

Właściwy rozmiar do robienia tego co trzeba ;)

Nie rozumiem dlaczego za każdym razem na tym forum jak ktoś wstawia fotke głośnika 18 lub więcej cali to lecą komentarze, wariat, świr itp ;)

Właściwy rozmiar do robienia tego co trzeba ;)
bo moim marzeniem jest dowolne wlasne M, a co dopiero wielki dom gdzie swobodnie zmieszcza sie takie glosniki :(

To usun troche materialu frezarka w miejscu zagiecia.
W Radomiu to jest tylko lotnisko :biggrin: (A raczej jakieś będzie)
Nie ma frezarki Makity.
Dzisiaj zamówiłem, więc w środę przyjdzie mi

Dzisiaj kolejny dzień walki z nacięciami. Płyta MDF 10mm odstępy 7mm. Dzisiaj to już mi porządnie wyszły odstępy i głębokość nacieć

Ostatnia edycja:
Już wiem jak grają Vedera :)
Tym razem nie udało mi się skończyć wzmacniacza bo wcześniej mój narząd słuchu wchodził w kompresję :)
A mi się dzisiaj udało, na kawałku perkusyjnym. Wrażenia trudno opisać, dlatego zapraszam ponownie, bo wczoraj czasu brakło :-). No i taka myśl mi się nasuwa - UcD ;-).

Ile to posłuchacie głośno, nie idzie zapewne wytrzymać.
Oszczędzajcie słuch pany ;)

Usher przy tym potworku wygląda jak głośnik wysoko tonowy.
Ciekaw jestem ile kolumny będą ważyły, to już chyba wózek widłowy będzie potrzebny :D

To generalnie ciekawe jest bo zasadniczo na panele binarne to chyba cały czas jest aktywny patent :)

Powrót