Być może wziąć gotowe ćwierćwałki dla rogów?
Czy znasz źródło takich, żeby miały ze 5 cm? Widziałem tylko takie podłogowe 1,5-3 cm.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Być może wziąć gotowe ćwierćwałki dla rogów?
Ale jednak ten MDF jest za gruby do robienia łuków.
5ki nie widziałem, niestety.Czy znasz źródło takich, żeby miały ze 5 cm? Widziałem tylko takie podłogowe 1,5-3 cm.
Diabeł (Rafał) podkusił no i stało się:
![]()
![]()
Na tle Usher 8948A:
![]()
![]()
Precision Devices PDN2450, 24 calowy, 4 sztuki, po dwa na stronę
W każdym wypadku jak już budować wysokoefektywny zestaw to niech to będzie z rozmachem![]()
bo moim marzeniem jest dowolne wlasne M, a co dopiero wielki dom gdzie swobodnie zmieszcza sie takie glosnikiNie rozumiem dlaczego za każdym razem na tym forum jak ktoś wstawia fotke głośnika 18 lub więcej cali to lecą komentarze, wariat, świr itp
Właściwy rozmiar do robienia tego co trzeba![]()
W Radomiu to jest tylko lotnisko :biggrin: (A raczej jakieś będzie)To usun troche materialu frezarka w miejscu zagiecia.
A mi się dzisiaj udało, na kawałku perkusyjnym. Wrażenia trudno opisać, dlatego zapraszam ponownie, bo wczoraj czasu brakłoJuż wiem jak grają Vedera
Tym razem nie udało mi się skończyć wzmacniacza bo wcześniej mój narząd słuchu wchodził w kompresję![]()
No, a na AVS wynajmiemy nie pokój, tylko dachWidze ze rok 2019 bedziem rokiem dużych zabawek.
Odwrotnie. Taki potwór nie wymaga dużego wzmacniacza żeby zagrać.Do tego już fajnie byłoby iść w końcówkę zasilaną z sieci trójfazowej.
podeślij mi jakis lynk
- - - - - aktualizacja - - - - -
Ja miałem robić ale może faktycznie nie warto się bawić...
Z tego co można znaleźć to niektórzy prywatnie też takie robią na CNC ... ![]() | ![]() |
Jaki jest terytorialny zakres ochrony tego rozwiązania?To generalnie ciekawe jest bo zasadniczo na panele binarne to chyba cały czas jest aktywny patent![]()
Z tego co można znaleźć to niektórzy prywatnie też takie robią na CNC ...
Jaki jest terytorialny zakres ochrony tego rozwiązania?
Odwrotnie. Taki potwór nie wymaga dużego wzmacniacza żeby zagrać.