Widzę marian produkujesz tyle kolumn, że obudowy już służą jako podstawki 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Widzę marian produkujesz tyle kolumn, że obudowy już służą jako podstawki![]()
Kolumnowy burżuj , w Amazonce lasy deszczowe znikają pod Mariana obudowy ![]() | ![]() |
Powiedz jak ten level się spisuje. Mam płytkę i trzeba by się wziąć za zlutowanie. Warto?
To domów sobie jeszcze przy okazji płytki do tego Ravenowego bufora na fetach, jak szaleć to szaleć.
Luszti: możesz zdradzic co to za rozbudowany zasilacz?
Widzę marian produkujesz tyle kolumn, że obudowy już służą jako podstawki
I jak tam marian, wracasz do kleju kontaktowego?
Niestety cyrkiel i frezarka pozostawiają wiele do życzenia (dokładność, luzy).
Proszę napiszcie, które ściany powinienem wygłuszyć?
Powinieneś wygłuszyć boczne ścianki.
Powinieneś wygłuszyć boczne ścianki.
Kupiłem już wcześniej inny cyrkiel na ebay, ale otwory montażowe niestety nie pasowały. Chyba sprzedam go tutaj na forum osobie, która ma fezarkę Boscha.Jak będzie kolejne grupowe zamówienie na cyrkle, to zamawiaj, nie będziesz żałować.
Aktualnie używam frezarki, cyrkla i frezów firmy Westfalia, więc ich jakość chyba jest średnia.A na luzy we frezarce nic nie poradzisz.
Co do jakości frezowanego otworu to też ma znaczenie materiał i jakość (ostrość) samego frezu. Materiał masz sklejkę, a to się zazwyczaj strzępi nawet gdy frez jest ostry.
Fajny patent na trzymanie formatki.
Panowie, piszcie "wytłumić".
Wiem że niektórzy uważają że to to samo, ale lepiej się czyta "wytłumić" (bo ma większy sens) niż "wygłuszyć.
Szybkie pytanie. Mierzył ktoś umik1 pomiar bramkowany ? Działa ? Nie ma opóźnienia?
Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka