mnie to wygląda na domową elaborację amunicji.. 9mm? jakieś nowoczesne pociski.. czy coś starszego?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jaro4444 te krążki to gdzieś są do kupienia czy to wyrób DIY?
Nie wiem jakie trafo zastosujesz, ale te kondy na wejściu to minimum 63V
Tylko mam na myśli te duże, czarne. 10mF , a one są chyba na 50V jeśli dobrze widzę.
Oryginalnie jest na 50V. Ale było parę przypadków na forum, w tym mój, że kondensatory na oryg transformatorze od irka, 2x35V dobrane pod uniampa po około roku spuchnęły i co jakiś czas w głośnikach były różne dziwne dźwięki. Wymiana na wyższe napięcie lub po prostu nowe na 50V rozwiązywało problem. Także warto mieć to na uwadze. Nie ma co oszczędzać i lepiej dać na 63V.
Oryginalnie jest na 50V. Ale było parę przypadków na forum, w tym mój, że kondensatory na oryg transformatorze od irka, 2x35V dobrane pod uniampa po około roku spuchnęły i co jakiś czas w głośnikach były różne dziwne dźwięki. Wymiana na wyższe napięcie lub po prostu nowe na 50V rozwiązywało problem. Także warto mieć to na uwadze. Nie ma co oszczędzać i lepiej dać na 63V.
Jaro4444 te krążki to gdzieś są do kupienia czy to wyrób DIY?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Nie na temat...
Ostatnio jest taki wysyp umiampów czy tylko ja uwagi nie zwracałem? Co do wzmaka to brzmi on dosyć specyficznie. Nie każdemu się spodoba. Niech służy ![]()
moze zwyczajnie dopiero maja czas zeby wyciagnac to z szafy?
ja tez mam jednego uni w czesciach, symasyma do skonczenia i cos tam jeszcze tylko plytki
Obym nigdy nie musiał użyć swojego Cattleman"a .44 fakt czarno prochowiec ale jak się zrobi patrony to można szybciutko ładowaćwirus w każdej chwili może zmutować i tworzyć zombie