Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
]
Wnętrze od tyłu, wygluszenie i efekt ostateczny. Do dorobienia w paczce zostały jeszcze nóżki i listwy z drewna na dole frontu.
Wtrącę swoją sugestie wrażenie robi czarny front a nie wymiar.
Takie małe zmiany i już słychać ?
Oho, widzę ze audiovoodoo powoli dociera do naszego forum.
Pewnie.
Takie zmiany robi się po wielodniowych odsłuchach, ponieważ od razu tego nie słychać... tzn. słychać zmiany rezystora, ale im dłużej słuchamy tym bardziej słyszymy różnicę na coraz mniejszych wartościach elementów. Na końcu dochodzi do tego że nie możemy dobrać tego ostatecznego rezystora, który by nam idealnie pasował, ponieważ taki nie istnieje jako jeden elementCzyli załóżmy że chcesz 1.4 ohma, a jest tylko 1.3 albo 1.5 ohma
![]()
Miałeś racje pogromco ![]() | ![]() |
Też mi to przyszło na myśl ale nie chciałem już tego pisać. Ile te 0.1 albo 0.2 ohma zmieni w ch-ce? Myślę że nawet nie pół dB. Jak tak podchodzimy do sprawy to może lepiej było by 2 przetworniki pomierzyć i różnicę w ich efektywności (na pewno taka jest) wyrównać, a dopiero potem takie mini zmiany robić?