• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

cacy kolumienki + sub :D

Status
Ten wątek został zamknięty.
O ja Cie nie moge <rotfl>
W końcu to makgajwer :D

[ Dodano: 2005-03-18, 22:58 ]
Koleś głośnik do pufy wsadził ale jaja:)

To musi byc żart, komus sie nudziło i sobie pożartował......ale kto to wie, ludzi co robia takie cuda to od groma jest w polsce, polski MakGajwery.

<lol2> hehe... ten stroboskop jeszcze lepszy od kolumn :D:D <lol2> hehe. niech zrobi jesscze kamere cyfrowa i nagra jak to wszystko gra i swieci :D:D.

Widzialem to.... obudzilem mame wiadomo czemu... BUHAHAH
jak zobaczylem ta kolumieneke z 3 noname i te sruby... mmm to sa podstawki jak by na zieimi chcial polozyc mowie wam :P
Pozdrawiam
(moze sie smialem z kontrukcji no ale coz jeslii to gra i on sie cieszy to nie widze nic przeciwko..)

dopiero teraz przeczytalem ten topic hyhyhyhy omalo nie umarlem ze smiechu,
usmialem sie jak norka.
dobre to jest.
ale spodziewajmy sie kolejnych ZABUJCZYCH konstrukji,konstruktor nie dziala sam,ale z bratem...

moze pragna zostac lauretami Nagrody Darwina (maja wielkie szanse)

A widzieliście czym się raczył podczas budowy sprzętu (nalewka wiśniowa) i teraz nie ma się co dziwić.

ten nick nie jest tutaj tak sobie bez znaczenia, prawdziwy fanatyk :DD lol

to musi byc zart... ! hehehe

wg mnie to tragedia ja mam 15 i moja pierwsza konstrukcja wygladała 10000 lepiej...
szkoda w ogole pisac ;]

Dj Sms a cy moglbys mi wytlumaczyc znaczenie slowa beka? bardzo bym o to prosil :]
pozdrawiam

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót