• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Car Radio Code Calculator

Reakcji
0
witam poszukuje programu do odkodowywania radi samochodowych "Car Radio Code Calculator" radio to ford sound 2000

braciszek zostawil samochodzik sluzbowy na swiatlach akumulatorek padl i po radyjku ;)

konto juz chodzi niestety nie mam dostepu obecnie do konta diyaudio wiec jak mzoesz wyslij na ten pierwszy juz jest dobrze dziala ;)

korzuystalesm oze z tego???? u mnie podaje do radia z 4 przyciskami cyfry 636 i lupieje jak mam byc szczery jak tosie odkodowuje w radyjku robiles co takiego??

Ja tylko tak dodam gdzieś zasłyszane informacje... otóż kod składa się z cyfr 0...9, jak masz w radyjku tylko 4 przyciski z cyframi to trzeba to wpisać sposobem. Przykładowo kod postaci 6789 wpisuje się następująco: klawisz z cyfrą 1 wcisnąć 6 razy, klawisz 2 wcisnąć 7 razy, klawisz 3 wcisnąć 8 razy, klawisz 4 wcisnąć 9 razy.
Kolega kolegi kolegi mojego kolegi tak miał w swoim radiu :)

Powrót