Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
LUKASZ, coś przeskrobał ??? "Nie udało się wysłać wiadomości. Konto budzinski1@wp.pl jest zablokowane administracyjnie. " Wysłałem na Lukasz@diyaudio.pl
korzuystalesm oze z tego???? u mnie podaje do radia z 4 przyciskami cyfry 636 i lupieje jak mam byc szczery jak tosie odkodowuje w radyjku robiles co takiego??
Ja tylko tak dodam gdzieś zasłyszane informacje... otóż kod składa się z cyfr 0...9, jak masz w radyjku tylko 4 przyciski z cyframi to trzeba to wpisać sposobem. Przykładowo kod postaci 6789 wpisuje się następująco: klawisz z cyfrą 1 wcisnąć 6 razy, klawisz 2 wcisnąć 7 razy, klawisz 3 wcisnąć 8 razy, klawisz 4 wcisnąć 9 razy.
Kolega kolegi kolegi mojego kolegi tak miał w swoim radiu
Overclocker, a masz moze generator do radyjka Delco Electronic CDR 500(D) jak masz to prosil bym na kluczykpl@interia.pl
Bo mi sie nie chce epromu wyciagac i bym sobie moze wygenerowal
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.