Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sam się wiec ogarnij i czytaj ze zrozumieniem....
Ułomny może być właśnie format zapisu danych ! a nie te dane! lub ułomny może być też laser w odtwarzaczu CD....
jarokar a ja się pytam jak myślisz zanim płyta z utworami muzycznymi które słuchasz na swoim CD`ku wydalona zostanie z wytwórni to przez co najpierw przejdzie? jaką obróbkę ? Myślisz że płyta którą masz została jako czysta położona przez szamana czarnej magii i zaklęta na scenie na której realizowany był np. dany koncert ? Myślisz że wepchnął ich duszę paranormalnymi obrzędami w CD , dlatego oni tak fajnie grają na twoim CD ?
Smarowałeś już brzegi swoich płyt flamastrami ?
PS zacznij słuchać dźwięku a nie mechanizmów.
jarokar I mówisz to tylko dlatego bo słyszałeś sprzęt w tej kwocie oraz dużo innego powyżej 10kzł ? nie ma to powiązania z twoim portfelem który ma limit ustalony na ~10kzł a kwotę tą ustalał twój rozsądek ?
Spójrz na to tak, CD za 10tyś. czy PC (do muzy) za 10tyś. ? co wybierzesz ?
A słuchałeś muzyki z kompa poprzez kartę muzyczną?Czy z góry zakładasz że taki zestaw nie może dobrze zagrać?Mówi mi to moje doświadczenie, słuchałem sprzętów droższych i tańszych niż 10kzł
tam w środku masz kompa na którym działa normalny system operacyjny pewnie linux uruchamiany na procku pawerPC zakamuflowanym w układzie virtex 4Linna Majika DS
jeszcze mi się nie zdarzyło żeby mi napęd przekopiował płytę czy program , film z błędem.
Jak nie może odczytać to wywali Ci błąd i tyle
Napęd w kopie ma tą zaletę że może powtórzyć odczyt CD nie może bo odtwarza w czasie rzeczywistym![]()
| http://xyzpawel.blogspot.com/2012/12/o-pozytkach-z-pisania-na-forach.html Proponuję zapoznać się z tabelką, jak ktoś nie widział | |
i on nie pozwalają na błąd. Nie ma takiej fizycznej możliwości.wiem że są dostępne sumy kontrolne.
to raczej był błąd po stronie "nadawczej"Mnie się parę razy zdarzyło odtwarzać film i w takcie pojawiały się błędy objawiające się tak zwaną pikselozą,
tam w środku masz kompa na którym działa normalny system operacyjny pewnie linux uruchamiany na procku pawerPC zakamuflowanym w układzie virtex 4
http://www.xilinx.com/support/documentation/data_sheets/ds112.pdf
i on nie pozwalają na błąd. Nie ma takiej fizycznej możliwości.
Komputery działają w systemie 0 i 1 . Jest dźwięk albo nie ma
to raczej był błąd po stronie "nadawczej"![]()
Ale nie ma tekiej możliwości.Myślę że raczej źle zripowane czyli z błędami bo przecież uszkodzonego komputer nie odtworzy.
Porównując player na tej samej kosci na ktorej jest zbudowany dac - czy nie beda to sprzety rownorzedne jakosciowo?Ale nie ma co liczyć że zagra lepiej czy gorzej od kompa + przyzwoitego dac
Raven, skoro tu juz jestes, to pytalem o Twoj zasilacz w temacie "BG3 - kolejny wzmacniacz", mozesz zajrzec jak bedziesz mial chwile. | |
A słuchałeś muzyki z kompa poprzez kartę muzyczną?Czy z góry zakładasz że taki zestaw nie może dobrze zagrać?