o takiej to jeszcze nie słyszałemir0nhide napisał:MDF klasa II kiedyś kupowałem 10zł za m2 gr.17mm
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
o takiej to jeszcze nie słyszałemir0nhide napisał:MDF klasa II kiedyś kupowałem 10zł za m2 gr.17mm
SPES w koszalinie, grupa PAGETir0nhide napisał:Paweł S. Po ile kupujesz MDF i gdzie ?
bo nie mieszkasz w miescie gdzie produkuja plytylklukasz napisał:o takiej to jeszcze nie słyszałem
A nie PAGED czasem?Pawel S. napisał:grupa PAGET
pegelmesser napisał:Dobre płyty tez sa Kronopola, Kronospanu i Egger.
Pawel S. napisał:ir0nhide, a nie da rady kupic od pracownikow z fabryki? napewno ktorys by wyniosl noca :lol:
po drugiej stronie Pilskej maja swoj sklep detaliczny, zaraz przed wiaduktem, docinaja na wymiar na formatowce - tylko trzeba pilnowac majstra zeby wymiary sie zgadzaly, nie pamietam ile placilem :roll:ir0nhide napisał:KRONO-SPAN jest w Szczecinku ale jak pójde po detal to mnie pogonią... że mam dupy nie zawracać... Ale może da się inaczej kupić...- :mrgreen: dzięki Paweł(podsunąłeś mi b. ciekawy pomysł)
u mnie teżpegelmesser napisał:W OBI 1m2 MDF 19mm kosztuje 45zł
pegelmesser napisał:W OBI 1m2 MDF 19mm kosztuje 45zł...
lklukasz napisał:u mnie też
a przycięcie 1 lub 2 zł od formatki w zależności w którym obi
A gdzie tam...ir0nhide napisał:Coooo? :shock: Jeszcze powiedzcie że wy to kupujecie ?
ja nie mam wyjściair0nhide napisał:Coooo? :shock: Jeszcze powiedzcie że wy to kupujecie ?