Panowie podejrzewam że część z was czuła by się tam jak na połączeniu rolercostera i dużej piaskownicy.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To co to za firma? Nie ma jakiejś przystawki do karty dźwiękowej ?
Będę tego żałował:
www.electrique-moteur.com/
Jeden z prowadzacych zajecia u mnie na uczelni opowiadal ze gdy pracowal przy projektowaniu silnikow do smiglowcow same przygotowania do jednej serii pomiarow trwaly rok. Wnioskuje po prostu ze takie mierniki sa im zwyczajnie nie przydatne ![]() | ![]() |
Lakier do schnięcia na powietrzu mają w eurodrucie, ale tam poniżej 200 netto nie zamówisz.teraz tylko opracować lakier bez piecowy i mogę cewki robić.
A czym mierzysz indukcyjność?Po ponownym zmierzeniu cewki w spokojnych warunkach domowych
A czym mierzysz indukcyjność?
Lakieru bezbarwnego, wodno-rozcieńczalnego może nie, ale Capon doskonale się nadaję do tego celu. Jeżeli będzie zbyt rzadki (zależy od producenta), możesz rozpuścić trochę styropianu aż do uzyskania gęstej konsystencji.Mała dygresja i pewnie co bardziej doświadczeni mnie wyśmieją ale czy z powodu łatwej dostępności mógłbym użyć jakiegoś lakieru bezbarwnego wodno-rozcieńczalnego?!
Taki mogę mieć jutro, sklep blisko![]()
Tez bym chciał zobaczyć jak one wyglądają
Nie rozwijają sie?
Myślałes o plastikowych karkasach?
Ja myślę, ale problem jest dostępnością. Poza tym jak dojdzie 3zł za karkas to już skórka za wyprawkę nawijanie tego.Myślałes o plastikowych karkasach?
Problem z dostepniscia?Ja myślę, ale problem jest dostępnością. Poza tym jak dojdzie 3zł za karkas to już skórka za wyprawkę nawijanie tego.