Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pawel S. napisał:tak wiec wzmacnaicz juz masz? ktory to blaupunkt?
jakiej muzyki sluchasz? to ma grac czy "łupać"?
Pawel S. napisał:ciezko bedzie z nowym glosnikiem
to samo co JBL. kilka jest chyba znosnych ale niewiem ktore.art654 napisał:a może Infinity
Może dlatego, że aukcje po jakimś czasie wygasają i warto podać przynajmniej markę i model sprzętu, którego dotyczy aukcja?art654 napisał:Co do tych linków to za nie poleciałem już z forum pare razy do kosza
Seria Kappa Perfect VQ, seria reference skończyła się wg mnie na modelu xx30w(x oznaczają średnice głośnika).Pawel S. napisał:to samo co JBL. kilka jest chyba znosnych ale niewiem ktore.
elektroda :lol:art654 napisał:Co do tych linków to za nie poleciałem już z forum pare razy do kosza (inni kopjują i nic nie wiem co robię źle)
mozesz cos wiecej o tym napisac? widzialem to w sklepach ale nic niewiemcursor napisał:5. Inna opcja to kupno Fli Trap 12(nowy to koszt 560zł) coś takiego jak ta:
http://www.allegro.pl/ite...od_heniasa.html
tez tak mysle - duzo dobrego o tych emphaserach slyszalemcursor napisał:Wg mnie najlepszym rozwiązaniem to opcja 3.
Fli to podfirma Vibe. Jest niejako budżetowym wydaniem serii Black Air. Profil brzmienia jest podobny, mocowo głośniki są słabsze, z tego co pamiętam mają też słabsze układy magnetyczne.Pawel S. napisał:mozesz cos wiecej o tym napisac? widzialem to w sklepach ale nic niewiem