Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ten Seas na basie jest świetny, ale na średnicy co najwyżej poprawny, musi mieć głośnik, z którym da się zrobić nisko podział i to dobry niski podział, a nie taki na siłę.
Szybciej zrobiłbym takie małe 3-way - Seas L16, SBA MR13 Satori i Dayton RS28Fajne granie by było, nie duże kolumny i cena względnie rozsądna
Ewentualnie żeby jeszcze zbić cenę to dać zwykłego SBA na górę
![]()
Bardziej mi w tym projekcie chodziło o ten tweeter
Nie zapominaj że tego rodzaju głośniki są dość kierunkowe.
Daytonów RS28F już nie ma i nie będzie dla Daytona robił je Usher a ten jak wiadomo już nie produkuje. RR28F był bliźniakiem konstrukcyjnym T9950 nieco wyraźniej grającym i głośniejszym w aplikacji. Jak dla mnie w bezpośrednim porównaniu lepszy. w okolicach 10Khz i powyżej RS28F miał podbicie które nadaje mu charakterystycznego pazura. Tydzień Temu aplikowałem ostatnią Parę do konstrukcji.Ten Dayton ma dosyć duży spadek powyzej 10khz. Słychać to mocno?
wcale nie do takiego małego 3 way ale właśnie w podobnej konfiguracji 2 x L16 , mały SB i RS28. Bardzo doceniane przez słuchających połączanieSzybciej zrobiłbym takie małe 3-way - Seas L16, SBA MR13 Satori i Dayton RS28
Daytonów RS28F już nie ma i nie będzie dla Daytona robił je Usher a ten jak wiadomo już nie produkuje. RR28F był bliźniakiem konstrukcyjnym T9950 nieco wyraźniej grającym i głośniejszym w aplikacji. Jak dla mnie w bezpośrednim porównaniu lepszy. w okolicach 10Khz i powyżej RS28F miał podbicie które nadaje mu charakterystycznego pazura. Tydzień Temu aplikowałem ostatnią Parę do konstrukcji.
wcale nie do takiego małego 3 way ale właśnie w podobnej konfiguracji 2 x L16 , mały SB i RS28. Bardzo doceniane przez słuchających połączanie![]()