To, że Takero stracił moda nie jest decyzją jednej osoby.
Zachował się, delikatnie mówiac po chamsku, bo z mojego punktu widzenia oszukał kupującego głośniki, to raz. Dwa to niestety próbował przy tym oczenić kupującego (topic audiomanii). Trzy usuwał moje wpisy w temacie który "zniknął" a który de facto on sam usunął. Usuwanie wpisów innego moederatora jest niedopuszczalne, on usunał bo były nie po jego myśli.
Cztery, nie raczy sie teraz odezwać, czyli się wypina na wszystkich i na to forum.
Moderator jest osobą która reprezentuje w pewnien sposób cały serwis i trzeba mieć osoby odpowiedzialne na takie funkcje. Chcecie miec reprezentanta pokroju endriu leppera ?
Moderator to nie jest osoba, która ma obowiazek udzielać się w każdym topicu. Nie musi też siedzieć 20h na dobe na forum i czuwać. Moderator ma za zadanie trzymać porzadek czyli usuwać tematy, przesuwać, czasem coś tam upomnieć i nic wiecej. Jak jakiś debilny temat pobędzie sobie godzine czy dwie, to się chyba nikomu nic nie stanie.
To, że tu żadko pisze, nie znaczy, że tak żadko zaglądam. Naprawde mi się znudziło dopisywać się do kolejnych tematów o doborze rurki bas reflexu, czy dylematach winISD. Od tego jest 1000 innych osób na forum, którzy zrobią to równie dobrze jak ja. Ja dopisuje się do tematów które mnie interesują, nie robie zbędnego spamu.