• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co żony/dziewczyny sądzą o naszym hobby audio.

mama narzekała na początku "co znowu głośniki kupiłeś?"
ale jak zrobiłem pierwszy poważniejszy projekt to jest zadowolona bo zmieniłem dudniącą wieżyczkę sony na normalne monitory i raz że dźwięk jest lepszy (i słyszy to) to już nie ma dudnienia, które ją denerwowało bo było słychać to w innych pokojach
teraz jak wyjechałem na studia i jak robie sobie monitorki to wręcz się cieszy bo wie że to lubię,od dziecka bawiłem się tonsilami wyjętymi ze starych telewizorów :D więc fascynacja głośnikami była od kołyski wręcz

co do koleżanek, te które nie mają drewnianych uszu to coś zauważą, a reszta to na wieść że robie kolumny myśli, że muszą być głośne

ostatnio koleżanka przyszła i patrząc na surowe budy stwierdziła że są brzydkie hehehe

a co do rozmawianiu o hobby to opowiadanie o zwrotnicach dziewczyn raczej nie zainteresuje :D

Powrót