Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A właśnie o to chodzi,bez tego nie da się z klasyfikować.NIe chodzi o to co ja bede z nich robił tylko:
Do subbasu może być,ma tylko bardzo marne filtry.Na wyższe pasmo nie polecam NIC z Carpowera.mj_seba napisał:CarPower HPB-602
Dużo lepsze filtry,da radę z subkiem,w niskobudżetówce napędzi przód jednak nie ma co liczyć na wodotryski jakościowe.Na power max. nieźle szumi.mj_seba napisał:BLAUPUNKT GTA 2 Special MK II
Boszzz,jak wyżej,zasugerowałem,czytaj chłopie.Nie róbmy burdelu :neutral:pan_pawel napisał:ale do suba?? czy drzwi?
- zobacz na minuty umieszczenia postów zanim mnie pojedziesz. jak pisałem swojego to twojego nie widziałem jeszcze...umberto napisał:Boszzz,jak wyżej,zasugerowałem,czytaj chłopie.Nie róbmy burdelu :neutral:
Tanie CP rewelką nie są na pełne pasmo, ale też nie przesadzajmy...umberto napisał:Na wyższe pasmo nie polecam NIC z Carpowera.
wojtus napisał:Wolał bym zaryzykować i poszukać lepszego jakościowo używanego wzmaka na A
mj_seba napisał:wojtus napisał:Wolał bym zaryzykować i poszukać lepszego jakościowo używanego wzmaka na A
Teraz przeczytaj temat:
CP 602 vs. GTA 2 MK II
czy to cos ma wspolnego ?