Fajnie, też chcę już mój egzemplarz.
Wszystko zależy od produkującego, nie przyspieszymy jego pracy, pamiętajmy że robi to po godzinach, a nie na codzień.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Fajnie, też chcę już mój egzemplarz.
To jest jakieś tworzywo. Bardzo twarde, sztywne i lekkie. Cyrkiel sprawuje się super ale ta frezareczka przy frezie o czole 12mm ledwo dyszy. Przyzwyczaiłem się do mocnej frezarki gdzie 1/2 cala jadę na raz 5mm mdfTo gówienko to chyba tylko z 300W ma. Komplikacje jakie napotkałem:
1. Igła jest wkręcana więc trzeba jechać zawsze w prawo i nie cofać stopy bo może się wykręcić. Zastanawiałem się nad wklejeniem na stałe ale wolę mieć możliwość rozkręcenia tej prowadnicy.
2. Opuszczanie tej frezarki jednoręcznej jest mało dokładne i może zostać ślad na wejściu.
Zamówiłem wariant 3.
Podsumowując cyrkiej wykonany perfekcyjnie. Dodatkowa igła o większej średnicy (może się przydać). Jakieś tuleje nie wiem do czegoNakrętkę blokująca ramię można przykręcić w dwóch miejscach. Doskonale przemyśleli ten gadget.
Teraz zastanawiam się na zakupem frezarki z precyzyjnym opuszczaniem gwintowym coś jak DeWalt D26200 ale raczej Bosch GMF 1600 CE Professional bo chcę mocną minimum 1.5kW i na frezy 12 i 12,7mm. Miał ktoś tego Boscha. Jak precyzyjne jest opuszczanie?
To co pokazał Stasio to klasyczny cyrkiel o małej sztywności. Przeciwieństwo tego co kupiłem.