Kto wyjachal w poszukiwaniu pieniazkow na przetworniki? 
Ja mam przerwe w DIY home audio, ale caraudio towarzyszy.
Pozdrawiam z Holandii.

Ja mam przerwe w DIY home audio, ale caraudio towarzyszy.
Pozdrawiam z Holandii.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Już tylu moich znajomych wyjechało właśnie tamPozdrawiam z Holandii.
Ja rok temu, może nie konkretnie w tym akurat celu ale krzątała mi się po głowie taka myśl. Wydatki to to, to tamto, trzeba było kupić to siamto i koniec końców ani euraka nie poszło na głośnikKto wyjachal w poszukiwaniu pieniazkow na przetworniki?
Ja byłem 2 lata temu i chyba za rok uciekam znów z plKto wyjachal w poszukiwaniu pieniazkow na przetworniki?
a co tam robisz?Pozdrawiam z Holandii.
jednych ciągnie marihuanaJuż tylu moich znajomych wyjechało właśnie tam
pierwsze się nie zgadza, drugie takLekkiego pracowania i dużo $
ja pierwszą kasę z 18-nastki straciłem na 3way tonsiliU mnie niestety też kasa nie poszła na audio
czyli pewnie to samo co u nas...przynajmniej teraz w sezonie jest tego multum szczegolnie w nadmorskich miejscowosciach
a nie widziales moze ogloszen w branzy audio?
nie wiem - nawet montaz w fabryce
mysle zeby sie wyrwac stad
fachowcy i ludzie z kwalifikacjami maja dobre zycie za granica najgorzej jak ktos nie ma zadnego papieru badz nie ma fachu w reku wtedy stawki odpowiednio nizsze
ja nie widziałem, zresztą chciałem pracować tutaj w tej brażny ale aby dostać się do firmy wymagają holenderskiego...a nie widziales moze ogloszen w branzy audio?
kto wie jak życie się potoczypoznali tam Polki które też wyjechały za kasą, są razem, żyje im się dobrze,
poznałem wielu polaków pracujących przez pośredników. Wszysxcy narzekali! Ale najcierpliwsi i dążący do celu dostawali kontrakty po roku czasu. I siedzą dalej. Wielu czaska robotę przez 5 lat a potem wraca do Polski z fajnym autem i połową kasy na domMarian, obadaj robote na poczatek przez jakies biuro
No raczej... sz ![]() | ![]() |
Wielu czaska robotę przez 5 lat a potem wraca do Polski z fajnym autem i połową kasy na dom![]()
:drool:fabryka ekskluzywnych jachtow
Ehhhhh...szukaja caly czas ...stolarzy
Teraz w Polsce pracuję w firmie produkującej meble wypoczynkowe 90% produkcji idzie na eksport (Belgia) jeden fotel to 5-6tyś zł na nasze. Dziennie teoretycznie jeden człowiek mógł by zrobić np. do 5 szt. takich i co z tego jak ja mam stawkę godzinną i w umowie mam naszą najniższą krajową. Tak to u nas w kraju. | ![]() |
z ......... u mnie jest fabryka ekskluzywnych jachtow szukaja caly czas spawaczy, elektrykow, stolarzy.............