Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czy mi sie wydaje czy to juz bylo??greg00 napisał:to moze czas zalozyc nowe czasopismo?
hehheeh z tym sie zgodze. kiedys jeszcze byla gazetka "zrób to sam"takero napisał:jedyną gazeta o prawdziwym diy to chyba modelarz jest
jak raz taki dorwalem to przypomnialem sobie poczatki na tym forum :]Langusta napisał:W EP i EdW czasem dadzą jakiś artykulik o akustyce czy zwrotach
to taki temat co pół roku występującyPawel S. napisał:czy mi sie wydaje czy to juz bylo??
TAK, jakies 10zl w kieszeni :razz:Tasior napisał:jednak czytanie na kompie a gazetke to co innego
marian napisał:Kad,chyba nie masz na mysli wskazowek dotyczacych audio,bo jak ja slucham kolesia ktory zekomo siedzi w car audio 5 lat i mowi ze wytlumienie odejmuje litraz obudowy albo pakuje glosnik 12" w 15 litrowa obudowe to mi sie plakac chce (ze smiechu) ze ludzie to kupuja i wydaja tyle siana na taki szajs.
popieram! juz w wakacje mialem cos napisac ale albo niema czasu albo mi sie niechce...mIKI napisał:myślę, że można teraz śmiało bawić sie w artykuły, tutoriale. wskazówki, porady, opisy na forum... rozbudować stronę głowną![]()