Chocby Audiostereo, ktore tez ostatnio slabiej ciagnie, ale duzo ciekawych i wartosciowych rzeczy mozna tam znalesc. Rowniez nietuzinkowe konstrukcje.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak nie wiesz jak wyglada roznorodnosc, to wejdz na zagraniczne fora i zobaczysz co ludzie buduja i nikt nie pisze, ze to jest bez sensu, tylko kazdy sobie pomaga.
Tutaj jak ktos raz w roku wyskoczy z czyms egzotycznym ( nie totalnie glupim ), to zaraz sie go naprowadza na jedynie sluszna droge.
No właśnie, i dlatego spytałem o inne polskie forum
To jakie PM masz rozwiązanie tego problemu? Czy to tylko taka dyskusja by tylko była?
PM wydaje mi sie ze właśnie Audiostereo w zakładce DIY jest marazm totalny...
Forum umiera? Dobre sobie . Pogromco może przyrost tematów/postów na forum nie pokrywa się ze stopniem Twojego uzależnienia i nie nasyca w pełni poczucia odpowiedniej interakcji z forum. Dam Ci rade, zrób sobie 2 tyg przerwę i wróć, zapewniam, ilość postów i tematów jakie będą do przeczytania będzie ogromna. Przerwa dobrze robi, ja od kilku dni nie przeglądałem co tu się dzieje bo od rana do wieczora jestem na aeroklubowym lotnisku i widzę, że mi się tego masa już nagromadziła.
Albo przenieś się na ten czas na Klang und Ton albo na te audiostereo i porównaj. Łatwo się mówi, jak tu się siedzi prawie 24h/ dobre a tam zagląda raz na kilka dni lub rzadziej.
No coz, ja duzo parcuje przy komputerze, wiec sila rzecza jestem dlugo zalogowany. Moge sobie pozwolic na czeste wertowanie forum. Mimo to widac spadek formy, nie da sie tego nie zauwazyc. Moze to przejsciowe, nie wiem, nie wiem.
a w usa systemy 2 i 3 drozne montuje sie w nogachJesli uwazacie, ze forum dobrze zyje i jest wielobarwne tematycznie, to chcialbym zobaczyc te swieze i nowe tematy. Nie wiem, moze jakies sprawy zwiazane z akustyka na powaznie? Niektorzy pewnie powiedza, ze sie potwarzam, ale gdzie sa tuby, dipole, szerokopasmowce, ciekawe subwoofery? Nasze forum ma zawartosc wiedzy praktycznej ale nic poza tym. Zaluje, ze nie pojawiaja sie tutaj tacy konstruktorzy i maniacy jak np Comendante. Otworzcie dowolny magazyn niemiecki Klang + Ton i zobaczcie jak zroznicowane sa tematy, jakie bogactwo ciekawych i kreatywnych pomyslow, a u nas co? Nic. Wielu sie smieje z innych forum, ale jakos tam ludzie maja chyba wieksza fantazje i checi do budowy.