Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no kucze wizjoner sie znalazł.Tak jak już pisałem jednemu koledze na forum, że z tego układu będą nici
z całym szacunkiem dla twojej osoby i twojej wiedzy , chyba troszkę za późno na takie wywody, gdzie byłeś wcześniej?niestety mam sygnaly o klopotach z tym ukladem i nic dziwnego bo uklad wogule nie ma detekcji napiecia ujemnego. zasilanie (mostek) i mostki na wejsciach glosnikowych sa bez sensu i powoduja to ze uklad niby dziala na ujemne napiecia ale to tylko zludzenie. caly uklad jest przesadnie rozbudowany i niestety zle skonstruowany bo nie spelnia zalozen
"mądry polak po fakcie..." oto to ci chodzi???pepo napisał:Chyba znowu ujawniła się tutaj nasza narodowa przypadłość -chyba wiecie jaka
A tak przy okazji koledzy MariuszElektro i irek jak tak wszystko przewidzieliście i przeanalizowaliście to, dlaczego nic nie pisaliście wcześniej, jeszcze w trakcie tworzenia się tego projektu.
z całym szacunkiem dla twojej osoby i twojej wiedzy, chyba troszkę za późno na takie wywody, gdzie byłeś wcześniej?
Chyba znowu ujawniła się tutaj nasza narodowa przypadłość -chyba wiecie, jaka :wink:
Z całym szacunkiem, możesz wyjaśnić na czym polega to "złudzenie" ? Protector był badany generatorem oraz laboratoryjnym zasilaczem i reaguje tak na napięcie dodatnie jak i ujemne... no chyba, że rozłączenie przekaźników jest złudzeniem.irek napisał:uklad niby dziala na ujemne napiecia ale to tylko zludzenie
Jakich to założeń nie spełnia układ ?irek napisał:nie spelnia zalozen
To już było wyjaśniane... możesz się z tym zgadzać lub nie, natomiast ja przyjąłem taką drogę i układ (wbrew temu co pisałeś powyżej) realizuje swoje zadanie. Testował go już jeden z Userów tego forum. Przypominają mi się bardzo trafne słowa kolegi z forum (chyba Pegelmesser'a), który to napisał że "najczęstsza przyczyna niedziałania układu znajduje się pomiędzy krzesłem a lutownicą".irek napisał:po co tyle przekaznikow