Popatrzę jak wrócę z urlopu.Pomoże ktoś z tym? Jeśli wyjdzie gotowy koszyk z mousera, farnella, tme czy nawet razem to mogę ogarnąć zamówienie grupowe, bo Holgin czasu na to nie ma.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Popatrzę jak wrócę z urlopu.Pomoże ktoś z tym? Jeśli wyjdzie gotowy koszyk z mousera, farnella, tme czy nawet razem to mogę ogarnąć zamówienie grupowe, bo Holgin czasu na to nie ma.
Radiatory założe tylko coś wygrzebie w szpargałach, ten z tme raczej nie wejdzie , na płytce jest miejsce o szerokości 23mm a ten ma 30mm. Będe zamawiał cześci do daca od .3lite to zamówie więcej 74AC161 bo tam jest chyba taki w bomie. Na wyjściu -15V jest -20V ale po obciążeniu spada do -15V, reszta napieć w normie, wymieniłem 7915 ale to samo i myślę że one tak mają, niebezpieczeństwa myślę nie ma żadnego bo jest dalej kolejna stabilizacja.
Może posłucham jutro jak się wyrobie a później spróbuję z tymi modami. Mam jeszcze 10 pcm61 to może kanapkę zrobię i myślę zamówić jeszcze na próbę pcm56 bo podobno lepiej gra.
Powiedz mi proszę piny i2s na wejściu jak są ułożone bo będe spinał z raspberry