Tylko jak zachowały by się niskotonowe puszczone całym pasmem tak jak oryginalnie???
Jeden krzyk i wrzask, ino mijanie się z jakąkolwiek jakością odsłuchu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tylko jak zachowały by się niskotonowe puszczone całym pasmem tak jak oryginalnie???
Ta kolumienka na GDN +Seas robiłem dwa temu i nie mam już pomiarów. mam zapisana pierwszą wersje zwrotnicy pózniej przerabianą pod ucho użytkownika. Mnie się ona nie podobała, ale miało być "będzie pan zadowolony".arwas można zobaczyć jeżeli to nie problem zwrotkę do SEASÓW i GDN17-100 ? Jakim systemem mierzysz? SW?
Jakim rzędem potraktował go Yoshi ?
no to zrob to co proponowal SWNo właśnie jestem pomiędzy głośnością i ilością basu a jakościa
To jest głośnik estradowy - konkretnie do monitorów estradowych albo tak zwanych górek - Eminence Beta-10CX http://www.eminence.com/speakers/speaker-detail/?model=Beta_10CX głosnik z gwintowanym gniazdem w nabiegunniku do wkręcenia wysokotonówki i zalecane są dwa modele - APT:50 z adapterem APT:3 lub jakiś ich najmniejszy driver kompresyjny. To jest po prostu gotowy produkt - koncentryczny monitor estradowy. Żeby było śmieszniej tubę dla wysokotonowego tworzy poruszająca się membrana niskotonowego.Oni to sklejają z jakąś 10 calową szerokopasmówką, z materiałów firmowych wywnioskowałem że podział jest na ok 4k, choć by nie wiem jakim filtrem tą tubkę cieli to raczej ciężko mi sobie wyobrazić, że da się tego normalnie słuchać.