• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

DiyEnd :)

swierszcz33 czytasz ze zrozumieniem ?

Głośniki kupujesz od P.Kwiatkowskiego z polski a ceny masz jak w intertechnik -20%

e tam zaraz leniwy ;-)

---------- Post dodany o 19:04 ---------- Poprzedni post o 18:59 ----------

czy mam się na kogoś powołać wysyłając meila z zapytaniem?

ja nie miałem problemu z cennikiem czy zakupem kupowałem kilka razy

Zapytaj jeszcze o etony w loudspeakershop. Z tego co wiem to mają dobre ceny, ale najlepiej do nich zadzwonić lub napisać w tej sprawie.

QBA sprzedawał ale drogo. Można spróbowac na jakąś zaprzyjaźnioną firmę w Intertechnik.de, powinno być taniej. Ale to będzie wtedy przypominało DIY pewnego przesiebiorcy, który zbudwał sobie jacht. To znaczy zapłacił za projekt i pracownicy jego stoczni go zbudowali ;)

Panowie załóżcie sobie temat vat i etony , a moderatora proszę o posprzątanie tematu:)

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk

Nie na temat...
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
powiedz trzy razy - "HTC Sensation" ;-)

nawiązując do innego tematu - jakie kondensatory zastosujesz (jeśli było to przepraszam, leniwy jestem i nie chce mi się czytać całego wątku) ?

Coś tam sie dzieję :-)

Wysłane z mojego Transformer TF101 za pomocą Tapatalk

Załączniki

• uploadfromtaptalk1330194725607.jpg
    uploadfromtaptalk1330194725607.jpg
    23.4 KB · Wyświetleń: 0
  • uploadfromtaptalk1330194751468.jpg
    uploadfromtaptalk1330194751468.jpg
    21.5 KB · Wyświetleń: 0
Juz podklad jest:-)
4mm maty i żywicy

Wysłane z mojego Transformer TF101 za pomocą Tapatalk