Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja mam AN8008 od dobrego roku i tak mi przypadł do gustu że zamówiłem AN8009. Polecam.
A ktoś może poleci jakiś miernik cęgowy do AC/DC z True RMS?
Udało się coś kupić bo też się rozglądam![]()
A ja zamowilem sobie takie oto cudoCiekawe co przyjdzie i jak tu sparwdzic, ze to takie dobre jest w paktyce?
https://pl.aliexpress.com/item/NCV-...9b02a34&transAbTest=ae803_4&priceBeautifyAB=0
Generalnie to samo co Aneng AN870, tylko mniej akcesoriów trochę
Tylko jak znam te zestawy dodawane do kompletu to przypuszczam, że pierwsze co zrobisz, to ciepniesz do kosza na śmieci i kupisz normalne..Te drobiazgi , krokodylki, igly by sie przydaly
Tylko jak znam te zestawy dodawane do kompletu to przypuszczam, że pierwsze co zrobisz, to ciepniesz do kosza na śmieci i kupisz normalne..
A ma ktoś jakieś doświadczenia z tanimi cęgami? Potrzebuję czegoś do pomiaru prądu przy 50Hz, ale dobrze żeby był też pomiar prądu DC, by np przy alternatorze sobie prąd zmierzyć.
Co na razie mi się rzuciło w oczy, to UT203, tylko że wielu narzekało na tą firmę i stąd pytanie czy poniżej <200zł da się znaleźć coś sensownego?