Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tasior napisał:Są wyjatki, ja na ulice wyjezdzam tylko zeby przejechac na parking obok-jakies 40 metrów,jade powoli i ostroznie,a na parking wlasnie sprawdzam jak zachowuje sie auto,staram sie zdobyc doswiadczenie,teraz snieg jest to takze sprawdzam,slizgam sie troche i sprawdzam co czym skutkuje,ze gdyby mnie takie cos na drodze spotkalo to zebym wiedzial co sie dzieje,ja wiem,na parkingu sie wszystkiego nie naucze,ale dobry poczatek.
tak przedewszystkim to co napisał mIKI, bo to co zrobiłeś potem czyli po prostu uciekłeś jest już szczytem głupoty i braku odpowiedzialności. Nie wiem co sądzisz o całej tej sytuacji ale to nie stawia Cie w zbyt dobrym świetle. W sumie to gdybyś miał prawko i zdarzyła by sie taka sytuacja to nic prócz mandatu i punktów by Ci zrobić nie mogli a tak nie dość że jesteś sprawca kolizji to jeszcze uciekłeś z miejsca zdarzenia i za takie coś to już może być ciepło.. ale skoro Ty wolisz bez prawka jeździć i uważasz sie za dobrego kierownika to jest już przerażające że nie widzisz nic złego w swoim zachowaniu.Tasior napisał:Mam takze pytanie-czy sa jakies metody na panike? tzn zeby nie panikowac?
jeździć z prawkiem.Tasior napisał:Mam takze pytanie-czy sa jakies metody na panike? tzn zeby nie panikowac?
lol? W polsce chyba nie ma miejsc gdzie taka prędkośc bezpieczną możnaby nazwać...eXe napisał:Viper, nie mówię, że jazda 170 jest zawsze bezpieczna, jest bezpieczna jak się ma dobry samochód z dobrym zawieszeniem i dobrymi hamulcami i to 170 to nie jest jego prędkość maxymalna, ogólnie chodzi o to, że samochód bez przeszkód tyle może jechać.
?uważasz sie za dobrego kierownika