eXe, ja wiem o co ci chodzi ale jak się nie ma co sie lubi to się lubi co się ma :mrgreen:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To tak samo mógł bym powiedzieć ze nie ma co sie chwalić i pokzaywać na forum konstrukcji na teslach i STXach, no bo niby czym tu sie chwalić :>dulin7 napisał:Jasne potrafi to dostarczyc wiele frajdy, ale zeby od razu pokazywac to?? hmm dla mnie to nie ma sie czym chwalic :razz:
Sory ale to chyba dla Was jest drift bo wlasnie to pokazuje kolega w tym lanosie a Wy sie tym nakrecacie polecam wybrac sie na jakis chociazby kjs z udzialem tylnonapedowcow to zmienisz zdanie kiedy koles przechodzi caly zakret bokiem i potem jeszcze jedzie dalej :razz:takero napisał:Jeśli dla Ciebie drift - nawet na śniegu to zaciągnięcie na pałę rękawa i zatrzymanie się w poprzek to możę i rzeczywiście...
niech tylko padnie snieg;>Sory ale to chyba dla Was jest drift bo wlasnie to pokazuje kolega w tym lanosie a Wy sie tym nakrecacie polecam wybrac sie na jakis chociazby kjs z udzialem tylnonapedowcow to zmienisz zdanie kiedy koles przechodzi caly zakret bokiem i potem jeszcze jedzie dalej
:mrgreen: znam toeXe napisał:na szczęście mam napęd na tył , maluch bo maluch ale na śniegu nie zastąpiony
He,he,he,też tak kiedyś rozumowałem.BZDURA!!michone napisał:Jesli chodzi o drift to tylko tylni naped sie liczynic tego nie zastapi
![]()
jak nie wczesniej. jak mialem praktyki w renault to w lagunie ktora pare miesiecy wczesniej wyjechala z salonu byly wypalone tloki :lol:pan_membran napisał:Dieslów Renault nie polecam.. szczegolnie modelów 2.2l z roczników od początku produkcji do 2005.. niemal pewna wymiana turbiny i remont po 160tyś km..
francuzy sa wrazliwe. kolegi peugot 206 tez wyczuwa zmiany paliwa.pan_membran napisał:na dodatek bardzo wrażliwa jednostka na zle paliwo..
DokładniePawel S. napisał:jak narazie najmniej wrazliwe sa chyba tylko TDI
wszystkie nowe są wrażliwe, wracając z tour-uPawel S. napisał:francuzy sa wrazliwe.
roslinny, opałowy i co tam sie im wlejemIKI napisał:nie wspominajac o starych co i na roslinnym bez problemy smigaja^^ hehe
te stare diesle na pompie rzedowej to klasa sama w sobie - poprostu legenda. nowe Common-Rail'e 1 generacji tez sie spisuja calkiem dobrze i prawie wogole nieczuc roznicy w paliwie... ale te wtryskiwacze... :| 1,5kPLN/szt :sad:mIKI napisał:co do diesli to jeszcze mercedes ma kilka udanych konstrukcji, nawet tych nowych... nie wspominajac o starych co i na roslinnym bez problemy smigaja^^ hehe