Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tak jak przypadkowi sprzedawcy sprzedają dzisiaj elektronikę jutro piwo , tak i prezentują przypadkowi :lol:a facet, który je prezentował jak mantrę powtarzał każdemu kto wchodził, że są... Sześciodrożne. Nie jeden łapał sie za głowę
troels wie co robi , pogromca preferuje tlkiTroels robił ten sub a ostatnio update z DS4 nawet na fusiona jednak on uzyl membrany biernej a z tego co wiem od Kolegi Paprocha nie jesteś Pogromco zwolennikiem takiego układu
Te kolumny były na AS, trochę czasu spędziłem nad ich odsłuchem. Widać w nich dużą inspiracje kolumnami PMC. Szkoda, że zaoszczędzono na słabych przetwornikach, szczególnie midbasach.
Mnie kusi dsp mam plan zrobić subwoofery na scan speaku 26w4558t00 + fusion amp 250W, miałby to grać z aktywnymi monitorami od APS. Obudowa wentylowana będzie duża, TL gigantyczna- ok 4 metry.
Szczęśliwie hypex ma dsp na pokładzie i moze uda się dzieki temu zrobić korekcje w obudowie zamkniętej, marze o 30 hz bo mi tego brakuje.
Z zamkniętej obudowy normalnie wycisne około 45 hz fc pytanie czy da się zejść dsp tak jak korekcją linkvitza do tych 30 rezygnując z wyższej części pasma, której mam pod dostatkiem na aeonach?
Troels robił ten sub a ostatnio update z DS4 nawet na fusiona jednak on uzyl membrany biernej a z tego co wiem od Kolegi Paprocha nie jesteś Pogromco zwolennikiem takiego układu?
Troels to chwali, wykresy, które zamieścił są super ale nie wiem czy to będzie takie kopniecie o jakie mi chodzi.
APS jest z bassrefleksem i jakbym mial suba przytkałbym go żeby prędkości nadać dlatego OZ wydaje mi się sensowna ze względu na szybkość.
z jakiej odległości je słuchałeś , bo to są monitory bliskiego pola .
obawiam się ze Twój odbiór i opinia o głośniku niskośredniotonowym wynikła z odsłuchu z bliska , ale nie w bliskim polu jak się siedzi w studiu.Obawiam sie, ze w ciasnych pokojach hotelowych nie ma innej mozliwosci odsluchu jak bliskie pole.
cieszę się ze coraz więcej fachowców tak uważa , ja elektronikiem nie jestem ale mam dobre doświadczenia z dsp w kompie i jako bolonietoperz kilka spięć z Pogromcom mitow na ten temat z 2 lata temu.Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale jak dla mnie nie ma już wyboru, ponieważ pasywna zwrotnica nigdy nie pozwoli na taką korekcję jaka może być wykonana cyfrowo.
obawiam się ze Twój odbiór i opinia o głośniku niskośredniotonowym wynikła z odsłuchu z bliska , ale nie w bliskim polu jak się siedzi w studiu.